LVRK

Prezentimi i Skautizmit

Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës me ndërmjetësimin e Institutit Junus Emre në Prizren vizituan shkollat në Reçan, Lubinje e Epërme, Lubinje e Poshtme, Manastiricë, Jabllanicë dhe Pllanjane ku prezantuan nxënësve dhe prindërve skautizmin në Kosovë dhe rëndësinë e tij si dhe informuan për Kamingun Veror të Vëzhguesve që do të mbahet në Turqi ku edhe Kosova do të jetë pjesëmarrës.

Related Articles

Back to top button