12 Mars, 2022

  Aktiviteti Epopeja e UÇK-së

  Me rastin e 24 vjetorit të Epopesë së UÇK-së, Lidhja e Vëzhguesëve Rinia e Kosovës sëbashku me Klubin e Shigjetarisë…
  31 Dhjetor, 2021

  Ceremonia e Çertifikimit dhe garat e kursit të Shigjetarisë Tradicionale

  Në ceremoninë e mbajtur në Prizren ARENA morën pjesë zv.kryetari i Institutit të Yunus Emre Abdullah Kutlamësh Jalçin,Kryekonsulli i Turqisë…
  19 Shtator, 2021

  Bike Tour IV “Pedalo Për Ditën Pa Makina”

  Lidhja e Vëzhguesëve Rinia e Kosovës vahzdon të organizon aktivitete kësaj radhe me mbështetjen e Minsitrisë së Kulturës Rinisë dhe…
  19 Maj, 2021

  Kualifikimet e 9-ta Ndërkombëtare Ballkanike të Kupës së Fetih në Maqedoninë e Veriut

  Kualifikimet e 9-ta Ndërkombëtare Ballkanike të Kupës së Fetih të mbajtur në Tetovë,Maqedonia e Veriut morën fund. Në Kupën e…
  19 Mars, 2021

  LVRK U PASURUA ME NJË TRAJNER TË SHIGJETARISË TRADICIONALE

  Në Muajin Mars 2021 nga gjashtë shtetet Ballkanike 17 të rinj kanë përfunduar me sukses programin e trajnimit të trajnerëve…
  Back to top button