LVRK

Aktiviteti “Eja T’rrëshqasim”

Me 24.03.2019 Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës në Prevallë organizoi aktivitetin “Eja T’rrëshqasim”me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit të Kosovës. Në këtë aktivitet pjesëmarrësit kanë pasur rastin të shijojnë bukurinë e Prevallës si dhe në Galerinë e fotografive të përgatitura nga organizatori kanë mundur të shohin si rinia më herët ka rrëshqitur me sajat apo veglat që i kanë bërë vet.Qëllimi i këtij aktiviteti ishte nxitja e rinisë që pakëz të largohen nga teknologjia dhe të shijojnë fëmijërinë e tyre.Si organizator i këtij aktiviteti Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës falënderoi Ministrisë e Kulturës Rinisë dhe Sportit të Kosovës për mbështetje si dhe Institutin e Yunus Emre për kontributin e tyre në realizimin e këtij aktiviteti.

Related Articles

Back to top button