LVRK

Takimi me Drejtorin e Kulturës Rinisë dhe Sportit të Komunës së Prizrenit

Sot u takuam me Drejtorin e Kulturës Rinisë dhe Sportit të Komunsës së Prizrenit Zt. Ehat Oreshka ku sëpari i dëshiruam mirëseardhje dhe suksese në punën e tij e pastaj e informuam për projektet e shoqatës që do të realizojm në vitin 2018 ku dhe morëm premtimin e Drejtorit për përkrahje.

Related Articles

Back to top button