LVRK

Panairi i Sporteve Extreme (Poster)

Me 20 dhe 21 Korrik 2018 në Key/Prizren me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit dhe Drejtorisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit dhe sponsorëve TIKA, IPKO,Mobilshop Qapo, Grafika dhe Liri Lokum do të realizohet Panairi i Sporteve Extreme. Në këtë Panair do të jenë pjesëmarrës Shoqatat që miren me aktivitete sportive dhe sporte extreme.

Agjenda
E Premte (20.07.2018)
09:00 – 10:00​​ Ardhja e Pjesëmarrësve
11:30 – 12:30 ​Ceremonia e Hapjes Solemne të aktivitetit
12:30 – 16:00​ Panairi

E Shtune (21.07.2018)
10:00 – 16:00​ Panairi

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button