Headline News

LVRK U PASURUA ME NJË TRAJNER TË SHIGJETARISË TRADICIONALE

Në Muajin Mars 2021 nga gjashtë shtetet Ballkanike 17 të rinj kanë përfunduar me sukses programin e trajnimit të trajnerëve në kuadër të projektit 2021 Kemenkesh (Shigjetaria Tradicionale) e organizuar në bashkëpunim me Institutin Yunus Emre dhe Fondacionin e Shigjetarisë së Turqisë ku edhe nga organizata jonë Lidhja e Vëzhguesëve Rinia e Kosovës (LVRK) ka pasur pjesëmarrës në këtë kurs.Sot ata kanë pranuar çertifikatat e tyre nga kryetari Prof.Dr.Sheref Atesh. Tani trajnerët e çertifikuar do të mësojnë të rinjëve në Ballkan esencat më të bukura të këtij sporti.

Related Articles

Back to top button