Headline News

Kualifikimet e 9-ta Ndërkombëtare Ballkanike të Kupës së Fetih në Maqedoninë e Veriut

Kualifikimet e 9-ta Ndërkombëtare Ballkanike të Kupës së Fetih të mbajtur në Tetovë,Maqedonia e Veriut morën fund. Në Kupën e Fetih-it do të garojnë 15 sportist nga 7 shtetet që kaluan me sukses kualifikimin.Ne falënderojmë punonjësit e vlefshëm të Institutit të Junus Emres, veçanërisht Z.Sheref Atesh dhe garuesit që takuam në Maqedoninë e Veriut për të ndarë këtë ngazëllim për interesin dhe kontributin e tyre të vlefshëm.Në këto kualifikime ishin 8 garues nga Kosova ku 2 garues u kualifikuan në Kupën e Fetih që do të mbahet në Istanbul.Të dy garuesit që u kualifikuan për të përfaqësuar Kosovën janë nga Lidhja e Vëzhguesëve Rinia e Kosovës.

Related Articles

Back to top button