LVRK

Kursi i Shigjetarisë Tradicionale 2021

Merrni pozicion, shikoni shigjetën, synoni dhe qëlloni! 🏹

Kurset e Shigjetarisë Tradicionale Turke të cilët do të organizojmë në bashkëpunim me Fondacionin e Shigjetarisë dhe me Institutin Yunus Emre së shpejti do të fillojnë në Prizren! 📣
Regjistrimet ⌛ 08 – 18 maj 2021!

Për detaje të hollsishme mund të na kontaktoni në inbox ose në telefononin +383 49 837 199
Kriteret për pjesëmarrje: Mujore 5€

Për aplikim: 🔗 https://forms.gle/BicwBDyCdza1uwhZ7

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button