LVRK

Kursi i Shigjetarisë Tradicionale

Lidhja e Vëzhguesëve Rinia e Kosovës në bashkëpunim me Institutin e Junus Emres është duke organizuar kurese të shigjetarisë tradicionale. Kurset mbahen në dy periudha ku në periudhën e parë mësohet praktika bazike dhe gjuajtja nga 2 metra ndërsa në periudhën e dytë bëhet gjuajtja nga 2 metra deri 15 metra largësi. Mosha e kursistëve është nga fëmijët 8 vjeçare deri të rinjtë 28 vjeçar.Kursi i shigjetarisë zgjat dy muaj ku në fund mbahet ceremonia e dhënies së çertifikatave.

Related Articles

Back to top button