LVRK

Takimi me Kryetarin e Komunës së Prizrenit

Sot Përfaqësuesit e “Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës” u takuan me Kryetarin e Komunës së Prizrenit Zt.Mytaher Haskuka ku sëpari i uruam për postin e tij të ri dhe dëshiruam suksese në punën e pastaj informuam Kryetarin për aktivitetet e shoqatës.Si dhe gjatë takimit biseduam për bashkëpunimin në të ardhmen ndërmjet Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës dhe Komunës së Prizrenit.

Related Articles

Back to top button