LVRK

Pastrimi i Monumentit Historik

Sot me 17.06.2021 në bashkëpunim me Qendrën Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren dhe Institutin e Junus Emre kemi realizuar një aksion simbolik për pastrimin e mjedisit dhe punime të peizazhit në Hamamin Gazi Mehmet Pasha.
I falënderojmë të gjitha palët për këtë ngjarje domethënëse.

Related Articles

Back to top button