LVRK

“Kampi Ndërkombëtarë Veror i Vëzhguesve të Maqedonisë Veriore”

Në qytetin Ohër të Maqedonisë Veriore nga 02 deri 05 Korrik 2019 përherë të 10-të u organizua “Kampi Ndërkombëtarë Veror i Vëzhguesve të Maqedonisë Veriore” ku Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës (LVRK) me ftesën e Vëzhguesve të Kalkanit ishte pjesëmarrës në Kampin në Ohër që u organizuar nga Vëzhguesit e Kalkanit me mbështetjen e TIKA-së në Maqedoni ku pjesëmarrës ishin mbi 300 Vëzhgues nga: Kosova,Maqedonia Veriore, Shqipëria,Turqia,Mali i Zi dhe Bosnja.Gjatë kampingut së pari u mbajtë Ceremonia e Hapjes ku u mbajtën fjalimet nga : Koordinatori i TIKA-së në Maqedoni Ajtekin Ajden,Kryetari i MATUSITEB Husrev Emin, Kryetari i Federatës së Vëzhguesve të Turqisë Hasan Subashi dhe Kryetarit të Shoqatës Kalkan Xhengiz Destan.Gjatë Kampingut Vëzhguesit u mbajtën aktivitete të ndryshme,nata e zjarrit dhe vizituan qytetet e Ohrit dhe Strugës.Ditën e fundit u shpërndanë plakete për shtetet pjesëmarrëse nga ana e organizatorit.

Related Articles

Back to top button