LVRK

Garat Motorcross (Off Road)

Anëtari ynë Efe Temo u stolis me vendin e parë në Garat Motorcross (Off Road) të organizuara nga Federata e Motoçiklistëve të Maqedonisë dhe Komunës e Velezhit që u mbajt në Velezh të Maqedonisë.Në këtë garë ishin garues nga shtetet rajonale ku anëtari ynë ishte i vetmi garues nga Kosova ku u stolis me vendin e parë duke shënuar edhe rekordin në garë.

Related Articles

Back to top button