LVRK

Kampi Ndërkombëtarë i Vëzhguesve

Nën organizimin e Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës në bashkëpunim me Institutin e Junus Emres 100 të rinj ishin pjesëmarrës në Kampin Ndërkombëtarë të Vëzhguesve që u mbajt nga 6 deri 12 gusht në Turqi ku përfaqësuan Kosovën. Gjatë Kampingut vëzhguesit kishin aktivitete të ndryshme si: Ceremonia e ngritjes së flamurit,Zjarri i Kampingut,Gjuajtja me Hark,Paintball, Badminton,Kalërim,Orientiring,Kano, etj si dhe 2 ditë shëtitje në Monumentet Historike të Istanbulit.Këtë vit shteti i Kosovës u përfaqësua me 100 vëzhgues.

Related Articles

Back to top button