LVRK

Takimi me Drejtorin e Arsimit në Komunën e Prizrenit

Sot Përfaqësuesit e “Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës” u takuan me Drejtorin e Arsimit në Komunën e Prizrenit Zt.Skender Susuri ku sëpari informuam Drejtorin për aktivitetet e shoqatës.Si dhe gjatë takimit biseduam për bashkëpunimin ndërmjet LVRK-së dhe Drejtorisë së Arsimit.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button