LVRK

Kampi Ndërkombëtarë Dimëror i Vëzhguesve

Kampi Dimëror Ndërkombëtarë i Vëzhguesve Sarikamish nën organizimin e Federatës së Vëzhguesve të Turqisë u organizua aktiviteti ku pjesëmarrës ishin vëzhgues nga 27 qytete të Turqisë dhe 7 shtete.Programi filloi me vizitën në Varrezat e Dëshmorrëve në Erzurum më pas pjesëmarrësit kaluan në fshatin Gazi ku u mbajtë program përkujtimor dhe më pas u vazhdua në Malin Allahu Ekber ku u mbajtë kampi i Vëzhguesve si dhe u pushtua maja e Malit Allahu Ekber (3.120 m).Me Ftesën e Federatës së Vëzhguesve të Turqisë shtetin e Kosovës në këtë aktivitet e përfaqësoi Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës (LVRK) me 10 anëtarë me sponsorimin e TIKA-s,Amabasadës Turke dhe Restorantit”Bahtijari”.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button