LVRK

Takimi me Ambasadorin e Turqisë

Me 08.03.2019 Përfaqësuesit e Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës (LVRK) pati një takim me Ambasadorin e ri të Republikës së Turqisë Zt.Çağrı Sakar.Sëpari i dëshiruam mirëseardhje dhe suksese në punën e tij të ri pastaj informuam rreth shoqatës dhe projekteve që do të realizojmë në vitin 2019.Ambasadori Zt.Sakar falënderoi përfaqësuesit tonë për vizitë dhe premtoi mbështetje në të ardhmen.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button