LVRK

Takimi me Zyrtaren për Promovimin e Turizmit në KIESA

Sot takuam Zyrtaren e promovimit të Turizmit në kuadër të KIESA (Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovës) Znj.Donika Mavraj ku biseduam për zhvillimin e skautizmit dhe turizmit në Kosovë si dhe për projektet që do të realizojmë në vitin 2018 ku morrëm premtimin për përkrahje në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button