LVRK

Takimi me Sekretarin e Ambasadës Gjermane në Kosovë

Sot takuam Sekretarin e Ambasadës Gjermane në Kosovë Zt.Marten Menger ku biseduam për çështjen e pranimit të Skautizmit të Kosovës në Unionin Ndërkombëtarë të Skautimit (WOSM),zhvillimin dhe rrittjen e skautizmit në Kosovë si dhe për projektet që do të realizojmë në vitin 2018 ku Sekretari premtoi përkrahje në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button