LVRK

Takimi me Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit të Kosovës

Sot takuam Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit të Kosovës Zt.Kujtim Gashin ku biseduam për çështjen e pranimit të Skautizmit të Kosovës në Unionin Ndërkombëtarë të Skautimit (WOSM),zhvillimin dhe rrittjen e skautizmit në Kosovë si dhe për projektet që do të realizojmë në vitin 2018 ku Ministri premtoi përkrahje në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button