LVRK

Marshimi përkujtimor për “15 Korrik 2016” në Prizren

Sot në Prizren me organizimin e TIKA-së dhe OJQ-ve vendore është përkujtuar 2 vjetori i Grusht Shtetit të dështuar të 15 Korrik 2016 në Turqi, me një Marshim nga Sheshi Shadërvan deri në Konsullatën e Republikës së Turqisë. Së pari Konsollosja mbajti fjalimin dhe qytetarët lënë karanfila para Ndërtesës së Konusllatës.

Related Articles

Back to top button