LVRK

Takimi me Zëvendësministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës

Sot takuam Zëvendësministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës Zt.Heset Sahiti ku biseduam për çështjen e zhvillimit,rrittjes së skautizmit në Kosovë dhe bashkëpunimit me Ministrinë e Arsimit si dhe për projektet që do të realizojmë në vitin 2018 ku Zëvendësministri premtoi përkrahje në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button