LVRK

Takimi me Drejtoreshën e Zyrës për Çështje Gjinore

Përfaqësuesit e “Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës” takuan Drejtoreshën e Zyres për Çështjen Gjinore në Komunës së Prizrenit Znj.Mybexhel Zhuri ku së pari dëshiruam suksese në punën e saj e pastaj informuam për projektet e shoqatës që do të realizojmë në vitin 2018 dhe biseduam për bashkëpunim në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button