LVRK

Kampi Tradicional Ballkanik i Vëzhguesve

Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës edhe si vjet përfaqësoi Kosovën në kampingun Ballkanik që u mbajtë në Ohër (Maqedoni) ku përpos Kosovës pjesëmarrës ishin edhe vëzhgues nga Turqia,Maqedonia,Bosna dhe Hercegovina,Sërbia,Mali i Zi dhe Shqipëria.

Related Articles

Back to top button