LVRK

Takimi në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Përfaqësuesit e “Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës” patën një takim në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ku u takuan me Këshilltaren e Lartë Politike Znj.Arta Haxhaj dhe Këshilltarin Politik Z.Sheqir Kutllovci ku së pari informuam për projektet e shoqatës që do të realizojmë në vitin 2018 dhe biseduam për bashkëpunim në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button