LVRK

Takimi me Kryetarin e Komunës së Mamushës

Sot Përfaqësuesit e “Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës” u takuan me Kryetarin e Komunës së Mamushës Zt.Abdulhadi Krasniç ku sëpari i uruam për postin e tij të rid he dëshiruam suksese në punën e pastaj informuam Kryetarin për aktivitetet e shoqatës.Si dhe gjatë takimit biseduam për bashkëpunimin në të ardhmen ndërmjet LVRK-së dhe Komunës së Mamushës.

Related Articles

Back to top button