LVRK

Kampi Veror i Vëzhguesve “Prizreni 2015”

Kampi i Vëzhguesve Prizreni 2015 u mbajtë në Shtëpinë e Bjeshkatarëve nga 24 deri 26 Korrik 2015 ku morrën pjese rethh 100 të rinj të moshës 11-16 vjeçar.Gjatë kampingut të rinjtë mësuan hapjen e tendës,shenjat e vëzhguesve,përdorimin e hartës dhe busullës si dhe u vetëdijesuan rreth skautizmit.Ky Kamp u organizua me sponsorimin e Minsitrisë dhe Administratës Publike të Kosovës,Komunës së Prizrenit dhe Restorantit “Bahtijari”

Related Articles

Back to top button