LVRK

Kampi Ndërkombëtarë i Vëzhguesve Çanakkale 2015

Lidhja e Vëzhgueseve Rinia e Kosovës me Ftesën e Federatës së Vëzhguesve të Turqisë përfaqësuan Kosovën me 50 Vëzhgues në Kampin ndërkombëtarë të Vëzhguesve që u mbajtë në Çanakkale të Turqisë ku morrën pjesë 25 shtete dhe mbi 10.000 vëzhgues.

Related Articles

Back to top button