LVRK

Takimi me Drejtorin e Shkollës “MAARIF”

Përfaqësuesit e “Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës” sot u takuan me Drejtorin e Shkollës “MAARIF” Zt.Ali Sedat Aslan ku informuam për aktivitetet e shoqatës dhe biseduam për bashkëpunim në të ardhmen.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button