LVRK

Takimi me zyrtaret parkut nacional

Sot takuam Zyrtarët e Nacional Parkut ku biseduam për zhvillimin e skautizmit dhe turizmit në Kosovë si dhe për mbështetjen e Parkut Nacional në të ardhmen.Poashtu biseduam rreth bashkëpunimit ndërmjet Nacional Parkut dhe Vëzhguesve ku morëm përgjigje positive.

Related Articles

Back to top button