LVRK

Shpallja e më të mirëve nga Komuna e Prizrenit

Me 21.12.2018 Drejtoria e Kulturës Rinisë dhe Sportit të Komunës së Prizrenit organizoi ceremoninë e shpalljes së më të mirëve në lëminë e sportit, kulturës dhe rinisë që u mbajtë në Shtëpinë e Kulturës. Organizata jonë Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës (LVRK) u shpall si organizatë më e dalluar në fushën e rinisë në Komunën e Prizrenit në vitin 2018.

Për arritjen e këtij suksesi të LVRK-së falënderojmë të gjithë anëtarëve për kontributin dhe punën e tyre gjatë aktiviteteve të organizatës ku ky shpërblim është arritur me punën dhe djersën e tyre.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button