LVRK

Takimi me Konsolatën e Republikës së Turqisë në Prizren

Sot u takuam me Konsulatën e Republikës së Turqisë në Prizren Znj.Ejlem Altunja ku sëpari i dëshiruam mirëseardhje dhe pastaj e informuam për projektet e shoqatës që do të realizojm në vitin 2018.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button