LVRK

Kampi i 9-të Ballkanik i Vëzhguesve Ohër 2018

Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës me ftesën e Vëzhguesve Kalkan nga Maqedonia nga 3 deri me 5 Korrik 2018 ishte pjesëmarrës në kampin e nëntë Ballkanik të Vëzhguesve që u organizua në Ohër (Maqedoni).Në këtë organizim pjesëmarrës ishin 400 vëzhgues nga shtet e ndryshme si: Maqedonia,Kosova,Turqia,Sanxhaku (Sërbia) dhe Mali i Zi ku Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës përfaqësoi Kosovën me 20 vëzhgues.

Related Articles

Back to top button