LVRK

Dita Botërore e Autizmit

Me rastin e Ditës Botërore të Autizmit Anëtarët e Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës ishin pjesëmarrës në aktivitetin e organizuar nga Shoqata”AUTIZMI” që u mbajtë në Sheshin Shadërvan.Anëtarët tonë bënë një tour me bicikleta në shenjë vetëdijesimi për qytetarët, touri përfundoi në Sheshin Shadërvan ku fëmijët me Autizim sëbashku me prindërit dhe anëtarët e Shoqatës”AUTIZMI” lëshuan ballonet në ajër.Në këtë aktivitet pjesëmarrës ishte edhe Halil Kastratin përfaqësues i organizatës “Jetimat e Ballkanit.

Related Articles

Back to top button