LVRK

Dita e Pavarsisë së Kosovës

Me rastin e Pavarsisë së Republikës së Kosovës, Lidhja e Vëzhguesëve Rinia e Kosovës organizoi vizitën tradicionale përkujtimor në Shtëpinë e Adem Jasharit në Drenicë dhe në Varrezat e Dëshmorëve në Landovicë.Çdo vjet LVRK-ja organizon vizitë Varrezave të Dëshmorrëve në Prekaz dhe Landovicë, ky aktivitet përpos që bëhet për nder të Pavarsisë poashtu bëhet për të vetëdijesuar të rinjtë për historinë e Kosovës.

Related Articles

Back to top button