LVRK

Takimi me Zyrtarin për Promovimin e Turizmit në PPSE

Sot takuam Zyrtarin e promovimit të Turizmit në kuadër të PPSE (Agjencia për Nxitjen e Punësimit në Sektorin Privat) Zt.Dren Zatriqi ku biseduam për zhvillimin e skautizmit dhe turizmit në Kosovë si dhe për projektet që do të realizojmë në vitin 2018.

Related Articles

Back to top button