LVRK

Ceremonia e përkujtimore e “15 Korrikut” në Ambasadën e Turqisë

Sot me ftesën e Ambasadës Turke ishim pjesëmarrës në ceremoninë e përkujtimit të Dëshmorrëve të 15 Korrikut që u mbajt në Rezidencën e Ambasadës Turke në Prishtinë. Në këtë ceremoni pjesëmarrës ishin ish presidentët e Republikës së Kosovës Fatmir Sejdiu dhe Atifete Jahjaga, Ministri Mahir Jagxhillar,Nënkryetarja e Parlamentit të Kosovës Myfera Shinik,Deputetët Fikrim Damka dhe Albin Kurti, Ambasadori i SHBA-së Greg Delawie, Ambasadorët e Italisë dhe Hungarisë, Kryetari i Bashkësisë Islame Naim Tërnava, Kryetari i Komunës së Prizrenit Mytaher Haskuka, Kryetari i Komunës së Mamushës Abdylhadi Krasniç,Pjesëtarë të Forcave të Sigurimit të Kosovës dhe KFOR-it Turk,Përfaqësuesit e UNDP,TIKA dhe OJQ-ve nga qytetet e ndryshme të Republikës së Kosovës.
Programi filloi me një minut heshtje për Dëshmorrët dhe himnin e Republikës së Kosovës dhe Turqisë dhe mabroi me fjalimin e Amabasadore së Republikës së Turqisë Këvëlxhëm Këlëç.Pas programit kishte një koktel rasti për të pranishmit.

Related Articles

Back to top button