LVRK

Vizita e Vëzhguesve të Turqisë në Kosovë

Me 2 dhe 3 Korrik 2018 Kryetari i Federatës së Vëzhguesve të Turqisë së bashku me 200 vëzhgues patën një vizitë dy ditore në Kosovë. Gjatë qëndrimit të tyre në përcjellje të Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës misafirët vizituan Varrezat e Dëshmorrëve dhe Shtëpinë e Familjes Jashari në Prekaz,Tyrben e Sulltan Muratit,Monumentet Historike në Prizren dhe Drejtorinë e Zhvillimit dhe Turizmit të Komunës së Prizrenit ku u pritën nga Drejtoresha znj.Sevil Liman Kazaz ku u bisedua për bashkëpunim ndërmjet vëzhguesve të dy shteteve.

Related Articles

Back to top button