LVRK

Takimi me Drejtorin e Administratës në Komunën e Prizrenit

Përfaqësuesit e “Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës” sot u takuan me Drejtorin e Administratës në Komunën e Prizrenit Zt.Osman Hajdari ku informuam për aktivitetet e shoqatës dhe biseduam për bashkëpunim në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button