LVRK

Takimi me Drejtorin e Mirëqenies Sociale

Sot Përfaqësuesit e “Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës” takuan Drejtorinë e Mirëqenies Sociale të Komunës së Prizrenit Zt.Fejzë Kabashi ku së pari dëshiruam suksese në punën e tij e pastaj informuam për projektet e shoqatës që do të realizojmë në vitin 2018 dhe biseduam për bashkëpunim në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button