LVRK

Aktiviteti I Pavarsisë

Me rastin e 11 vjetorit të Pavarsisë së Republikës së Kosovës, Lidhja e Vëzhguesëve Rinia e Kosovës organizoi aktivitetin “Rini të Njohim Historinë tonë” vizitën e 6të tradicionale në Varrezat e Dëshmorëve në Landovicë dhe Prekaz si dhe në Shtëpinë e Komandantit Legjendar Adem Jasharit. Ky aktivitet u organizua për të vetëdijesuar të rinjtë për historinë e Kosovës.Gjatë aktivitetit të rinjët kanë pasur rastin të ndëgjojnë nga ciceroni për Historinë e Luftës së UÇK-së dhe arritjes së Pavarsisë. Ne si Lidhja e Vëzhguesëve Rinia e Kosovës falënderojmë Drejtorinë e Administartës së Komunë së Prizrenit dhe Institutin e Junus Emre.

Related Articles

Back to top button