Headline News

Takimi me Drejtorinë e Qendrës Rajonale të Trashëgimisë Kulturore

Sot me 03.03.2020 Përfaqësuesit e Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës (LVRK) ishin në një takim me Drejtorinë e Qendrës Rajonale të Trashëgimisë Kulturore (QRTK) Zt.Samir Hoxha. Në takim së pari drejtori u informua rreth shoqatës dhe projekteve që do të realizojmë në vitin 2020 e pastaj u diskutua për bashkëpunim në të ardhmenndërmjet QRTK-së dhe LVRK-së. Zt.Hoxha premtoi bashkëpunim dhe mbështetje në të ardhmen për të gjitha projektet që janë në dobi të Prizrenit.

Related Articles

Back to top button