Headline News

Takimi me Konsullatën e Turqisë

Sot me 07.11.2019 Përfaqësuesit e Lidhjes së Vëzhguesve Rinia e Kosovës (LVRK) pati një takim me Konsullatën e Republikës së Turqisë Zt.Serdar Ozaydın. Sëpari i dëshiruam mirëseardhje dhe suksese në punën e tij të ri pastaj informuam rreth shoqatës dhe projekteve që do të realizojmë në vitin 2020.Konsollosi Z.Ozaydın falënderoi përfaqësuesit tonë për vizitën duke dëshiruar suksese ai premtoi mbështetje në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button